Organizezi Secret Santa cu colegii de serviciu ori cu gașca de prieteni? Dacă nu ai idee ce cadouri de Secret Santa să oferi, te ajutăm să îți găsești inspirația, oferindu-ți 10 idei de cadouri potrivite pentru un asemenea eveniment!

Surprinde-ți colegii și prietenii cu un cadou pe cinste de Secret Santa – iată 10 idei care vor fi apreciate chiar și de cel mai cârcotaș din gașcă!

Agenda pentru anul ce urmează – o agendă personalizată în funcție de preferințele și gusturile celui căruia îi oferi cadou de Secret Santa va fi mai mult decât binevenită. O agendă este necesară și intră în categoria cadourilor utile, pe care chiar le folosim, însă dacă este personalizată va aduce un plus de bucurie celui care o primește.

De pildă, o agendă cu citate motivaționale și cu coperta personalizată cu numele celui care o deține este ideală pentru colega de birou care este veșnic presată de termene limită și are nevoie să își regăsească motivația în fiecare dimineață. Pe de altă parte, pentru colegul sobru de birou poți alege o agendă elegantă, îmbrăcată în piele și cu un stilou atașat.

Set cu accesorii pentru prânzul la pachet – cu toții avem acel coleg conștiincios, care își pregătește de seara prânzul pentru a doua zi și vine mereu cu pachețel. Pe acesta îl poți surprinde de Secret Santa cu un kit pentru masa de prânz, alcătuit din cutii alimentare de diverse mărimi, tacâmuri și geantă termoizolantă.

Sticlă de apă cu infuzor de fructe – hidratarea este foarte importantă și trebuie să recunoaștem cu toții că avem zile în care uităm cu orele să ne hidratăm, mai ales dacă avem o zi plină la birou. Ei bine, sticla de apă cu infuzor de fructe poate rezolva această problemă așa că o poți oferi în dar de Crăciun unui prieten sau coleg. Acest recipient îți permite să introduci în sticlă fructe proaspete, dar și ierburi aromatice, care oferă un gust plăcut apei tale, determinându-te să bei mai des. Totuși, sticla cu infuzor face parte din categoria obiectelor cool, care îți atrag atenția, dar care nu te conving neapărat să scoți bani din buzunar pentru a o achiziționa. Fă însă o bucurie unui coleg și cumpără-i de Secret Santa o asemenea sticlă – poți să fii sigur că se va bucura și își va aduce aminte mai des să bea apă (cel puțin pentru o perioadă:-)).

Lampă LED pentru selfie – un lucru e cert: toată lumea își face selfie-uri. Dacă la Secret Santa ai tras bilețelul cu numele unei femei, lampa LED pentru selfie nu va dezamăgi. Orice femeie se va bucura de un asemenea cadou care, odată atașat la smartphone, va face selfie-urile mai reușite ca niciodată.

Tricou tematic – da, tricourile cu tematică de Crăciun nu vor dispărea niciodată și, oricâte am avea, ne bucurăm de fiecare dată când apare în garderobă unul nou. Așadar, fie că trebuie să iei cadou unei femei ori unui bărbat, poți merge la sigur cu un pulover cu spiriduși, Moș Crăciun sau reni.

Husă de laptop – o husă nouă de laptop, de calitate și cu un imprimeu potrivit pentru cel care o va primi, te scoate din impas dacă nu știi ce cadouri de Secret Santa să cumperi pentru un coleg cu care nu ai interacționat foarte mult și pe ale cărui gusturi nu le știi încă.

Produse cosmetice cu arome de sezon – vrei să impresionezi o colegă/ prietenă cu cadoul de Secret Santa? Vei reuși să faci asta cu un set de cosmetice cu arome de sezon precum portocala, mărul și scorțișoara sau vanilia. Poți alege un set de creme de mâini, pe care le poate ține atât în geantă, cât și pe birou, astfel încât să nu uite niciodată să își hidrateze pielea.

Mănuși – o pereche de mănuși este apreciată în toiul iernii așa că poți să oferi de Secret Santa mănuși. În funcție de stilul vestimentar al celui căruia le oferi poți alege unele din lână, de piele sau din piele întoarsă.

Bilete la teatru/ concert – o piesă de teatru reușită ori un concert al unei trupe cu renume reușește să facă o bucurie oricui. Așadar, dacă știi gusturile prietenului sau colegului căruia trebuie să îi oferi cadou de Secret Santa, achiziționează două bilete la un spectacol și în mod cert se va bucura de o seară aparte în compania cuiva drag.

Decorațiuni de Crăciun – pentru acasă sau pentru la birou, decorațiunile de Crăciun sunt apreciate și utile așa că pot fi făcute cadou de Secret Santa. În toate magazinele găsești în această perioadă asemenea decorațiuni, așa că nu va fi deloc greu să cumperi ceva care să impresioneze.

Ponturi pentru cadouri de Secret Santa apreciate:

  • Împachetează frumos cadoul oferit de Secret Santa, în folie colorată – prima impresie contează așa că nu vrei să dai greș. Lipește un bilețel frumos cu numele celui la care vine Moșu’ scris caligrafic.
  • Ține cont de gusturile persoanei căruia îi faci cadoul – oricât de inspirat ar fi un cadou, dacă știi că persoana în cauză are o părere proastă despre acesta, vei căuta altceva.
  • Nu te da de gol înainte de a face schimb de cadouri, discutând cu alți colegi despre asta. Strici surpriza și așa se duce o parte din farmecul acestui eveniment.