Trimite mesaje de 1 decembrie celor dragi, pentru a le aduce un strop de bucurie și speranță în aceste vremuri dificile. Cum noi ne dorim cu ardoare să scăpăm curând de pandemia de Covid-19, așa își doreau românii Marea Unire, care s-a înfăptuit, într-un final fericit, în data de 1 decembrie 1918, la Alba Iulia. În timpul Marii Adunări de la Alba Iulia, Unirea Transilvaniei, Crișanei și Maramureșului cu România a fost votată în unanimitate. Ziua de 1 decembrie este, așadar, prilej de sărbătoare pentru românii de pretutindeni, care celebrează țara în care s-au născut.

Și cum orice zi de sărbătoare reprezintă un prilej de a le arăta celor dragi că te gândești la ei, profită și trimite-le câte un mesaj prin care să le sporeși bucuria de a fi român.

Mesaje de 1 decembrie

 1. Mihai Eminescu obișnuia să spună: “nu cunosc mândrie mai mare decât să fii român”. Fii mândru și tu, române, și sărbătorește ziua asta așa cum se cuvine!
 2. “Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română, să-nvârtim hora frăției, pe pământul României!”! La mulți ani, frate român!
 3. Sunt norocos să am în jurul meu români care-și iubesc țara așa cum o faci tu! La mulți ani, române, la mulți ani, România!
 4. “Trăiască-n fericire și-n liniște poporul/ Trăiască România, trăiască tricolorul!” – Adrian Păunescu. La mulți ani de 1 decembrie!
 5. La mulți ani! De 1 decembrie, nu uita că “România este patria noastră și a tuturor românilor. E România celor de demult și a celor de mai apoi.” – Barbu Ștefănescu Delavrancea
 6. Azi, dar și în fiecare zi, să fii mândru de a ta țară. La mulți ani, române!
 7. Chiar de ești plecat din țară, gândești și simți românește, iar pentru asta îți urez “La mulți ani” astăzi! Fă-ți patria mândră peste tot în lume!
 8. “Puterea și fericirea unui stat se află în puterea și fericirea mulțimii, adică a nației”- Mihail Kogălniceanu. Fii, așadar, puternic și fericit pentru țara ta!
 1. “Patriotismul nu este numai iubirea pământului în care te-ai născut ci, mai ales, iubirea trecutului, fără de care nu există iubire de ţară” – Mihai Eminescu. La mulți ani, române!
 2. La mulți ani românilor, dar și celor care iubesc această patrie ca și cum ar fi a lor!
 3. Românii sunt cei care definesc România. Să fim, deci, mai buni, mai onești, mai muncitori și mai recunoscători pentru tot ce ne oferă această patrie! La mulți ani de 1 decembrie!
 4. Celebrează Ziua Națională a României alături de cei dragi, bucură-te de tradiții și amintește-ți motivele pentru care poți să fii mândru că ești român! Luna decembrie să fie una magică, în ciuda contextului dificil!
 5. De ziua ei, fii mai blând cu România! Prețuiește-o mai mult, judec-o mai puțin și ajut-o mai mult. La mulți ani, române!
 6. Astăzi nu este numai Ziua Națională a României, este și ziua mea, dar și a ta, române! Să sărbătorim așadar cum se cuvine. pentru că nu știm ce ne aduce ziua de mâine! La mulți ani!
 7. Anul 2020 a fost greu pentru noi toți. Astăzi, de Ziua României, amintește-ți că românii au reușit mereu să o scoată la capăt, în ciuda încercărilor grele la care au fost supuși. Păstrează-ți încrederea ca totul va fi bine. La mulți ani, române!
 8. „Pentru mine, România nu e doar o țară. E un destin” – Octavian Paler. Dacă și tu simți asta, meriți un călduros „La mulți ani” astăzi, de 1 decembrie!
 9. Vorbești, iubești, gândești și gătești românește? Atunci astăzi trebuie să petreci românește! La mulți ani, române!
 10. Ca de la român la român, îți urez „La mulți ani” și să ai un final de an bun!
 11. Ziua Națională a României să fie prilej de bucurie în inimile și în casele voastre! La mulți ani!
 12. Românii adevărați ca tine îmbogățesc această țară frumoasă. La mulți ani ție, la mulți ani, Românie!

Trimite mesaje de 1 decembrie celor dragi și le vei aduce zâmbetul pe buze, într-o perioadă în care pare că avem tot mai puține motive de bucurie. Patriotismul ne va ajuta pe toți să facem față mai bine tuturor obstacolelor ce ne apar în cale.

Să luam exemplu de la strămoșii noștri, care puneau dragostea de țară mai presus chiar și de propria viață. Să iubim România și să o ajutăm să se facă bine!