Ți s-a întâmplat să îți placă de cineva din prima, fără să știi prea multe despre persoana respectivă? Totodată, mai mult ca sigur au existat situații în care pur și simplu nu ai reușit să creezi o conexiune cu o persoană nou cunoscută. Ei bine, astrele ar putea desluși acest mister – iată ce semne atragi în funcție de zodie, dar și cu ce zodii nu ești deloc compatibil!

 

Semnele zodiacale nu pot defini o relație de prietenie, amoroasă sau de orice altă natură, însă pot influența într-o anumită măsura șansele de reușită ale acesteia. Află cu ce semne ești compatibil în funcție de zodie, dar și ce semne respingi neintenționat!

Berbec 

Berbecul simte nevoia să dețină controlul, de aceea se va înțelege foarte bine cu semne zodiacale ponderate și echilibrate precum Capricornul, Racul sau Balanța.

În relația cu Taurul sau Leul vor apărea însă probleme, din cauză că se creează o luptă pentru supremație, fie ea recunoscută sau nu.

Taur 

Taurul este renumit pentru încăpățânarea de care dă dovadă, de aceea poate avea probleme în relațiile cu cei din jur, care îl vor considera inflexibil. Scorpionul, Racul și Balanțele sunt semnele pe care le atrage fără să facă mari eforturi.

Cu nativii din zodia Gemeni sau Leu pot apărea anumite probleme, din cauză că au firi complet diferite și nu rezonează aproape deloc.

 Gemeni 

Gemeni este semn de aer și atrage în mod involuntar semnele de foc precum Leul sau Berbecul. Interacțiunea va fi una reușită și cu zodiile Fecioară, Capricorn sau Balanță.

Pe de altă parte însă, sunt șanse mari ca nativul din zodia Gemeni să respingă fără să își dea seama persoanele din zodia Săgetator ori Pești.

Rac 

Racul este o zodie de apă extrem de sensibilă, care are nevoie de multă atenție, iubire și grijă. De aceea, acesta va avea o conexiune bună cu celelalte semne de apă, adică cu Scorpionul și cu cei din zodia Pești.

În ceea ce privește zodiile pe care le respinge în mod natural se încadrează Berbecul din cauza firii sale autoritare, dar și Capricornul, care nu pune mare preț pe emoții.

 Leu 

Leul trebuie să fie în permanență în centrul atenției și în miezul acțiunii. Unele semne ale zodiacului sunt atrase instantaneu de carisma acestui semn zodiacal, în timp ce altele sunt enervate de magnetismul pe care îl are.

Gemenii, Balanțele, Berbecul și Săgetătorul se numără printre cei atrași de Leu. Pe de altă parte însă, Taurul nu este deloc pe aceeași lungime de undă cu acest semn zodiacal. Nici Scorpionul nu este atras de Leu.

 Fecioară

Pe Fecioară te poți baza oricând, iar multe zodii sunt atrase de stabilitatea emoțională de care dă dovadă acest semn. Taurul, Fecioara, Capricornul, Racul și Scorpionul relaționează foarte bine cu această zodie.

Pe de altă parte însă, Săgetătorul nu poate înțelege rigiditatea care caracterizează Fecioara, așa că nu se va simți atras de aceasta. Nici cei din zodia Pești nu au foarte multe în comun cu nativii din Fecioară.

 Balanță 

Balanța este în căutarea echilibrului și dorește relații armonioase, care să nu o agite. Asemenea relații poate avea cu zodia Leu, Săgetător, Gemeni sau chiar Berbec.

Cu Racul și Capricornul lucrurile nu merg tocmai bine, aceste semne fiind incompatibile cu Balanța. De aceea, de multe ori, va respinge aceste zodii fără să își dea seama.

 Scorpion 

Scorpionul este pasional în tot ce face. Acesta se va simți compatibil pe plan emoțional cu Taurul, Fecioara, Racul, Peștii sau cu un alt Scorpion.

La polul opus se află însă Leul, pe care îl respinge în mod natural și neintenționat. Nici cu nativii din zodia Berbec lucrurile nu vor merge mai bine.

Săgetător 

Firea liberă și relaxată a Săgetătorului va atrage precum un magnet zodiile Berbec, Leu, Gemeni sau Vărsător. Lucrurile vor decurge natural între aceste zodii. Nu se poate spune însă același lucru despre zodiile Fecioară sau Pești. Fecioara acționează întotdeauna după reguli și proceduri și se va simți copleșită de riscurile pe care și le asumă Săgetătorul.

 Capricorn 

Capricornul iubește stabilitatea așa că va atrage nativii din zodia Taur fără prea mari eforturi. De asemenea, există compatibilitate și cu Fecioara, cu Scorpionul sau cu Racul.

Însă cu cei din zodia Berbec lucrurile nu merg atât de bine, asta pentru că Berbecul este prea puțin rațional pentru gustul Capricornului.

 Vărsător 

Vărsătorul vrea să se exprime și să trăiască liber așa că atrage zodiile cu aceleași dorințe. Berbecul, Leul, Balanța și Gemenii sunt atrași de această zodie.

Pe de altă parte, Taurul iubește prea mult stabilitatea pentru a se simți atras de natura rebelă a Vărsătorului. Nici Scorpionul se se simte pe aceeași lungime de undă cu Vărsătorul, din cauză că îl percepe pe acesta ca fiind foarte distant și rece.

Pești 

Visători din fire și sentimentali prin definiție, Peștii emană o putere de atracție mare pentru zodii precum Taurul, Capricornul ori Scorpionul.

Gemenii nu se simt însă atrași de natura emoțională a Peștilor, iar Săgetătorii sunt prea extrovertiți pentru a înțelege un nativ din zodia Pești.