Despre2020-05-22T11:27:02+00:00

DESPRE WELLNEST

Descopera drumul de la tine spre starea de bine

DESPRE WELLNEST

Descopera drumul de la tine spre starea de bine

Știi de unde începe drumul spre fericire? Din interior. Din Cuibul de Bine pe care ți-l construiesti descoperind, zi, de zi, mai multe despre tine, despre corpul, mintea și energia ta.

În WellNest se adună idei și informații legate de menținerea unui stil de viață activ și conștient, psihologie, sănătate, alimentație și nu numai, într-un cuib de resurse în care poți petrece câteva minute pe zi citind, pentru tine, despre ce îți poate face bine. Aceasta este promisiunea noastră editorială.

Află mai multe despre ce înseamnă cunoașterea de sine, ce ne motivează alegerile și reacțiile, cum să fii mai fericit și onest cu tine însuți dar și cu cei de lângă tine, ce soluții de nutriție benefică poți alege, unde și cum poți experimenta yoga, mindfulness, terapii și programe de sport, precum și stil de viață activ și echilibrat, cum să reduci efectele negative ale stresului și burnout-ului, cum să faci alegeri inteligente pentru o viață sănătoasă și plină de energie.

WellNest promite să îți fie oază de inspirație în drumul tău spre mai bine, într-o lume din ce în ce mai agitată, în viteză și aglomerată. Daca ești în căutare de soluții sau ai întrebări, le adunăm pe toate în cuib: îndrumări pentru alegerile tale de viață și motivațiile lor, dezvoltare personală și relații frumoase cu cei din jur, sfaturi utile pentru succesul tau, starea ta de bine și echilibrul dintre viața personală, de familie și cariera ta.

Go to Top