Live Webinar Somn Ușor

Somn odihnitor pentru o viață mai bună – sfaturi de la specialiști

Somnul este esențial pentru sănătate fizică, mintală și emoțională.

Cu precădere acum, într-o perioadă cu incertitudini, când stresul și anxietatea și-au făcut loc din ce în ce mai mult în viețile noastre, este și mai important să avem o mai bună înțelegere a somnului ca barometru al sănătății noastre mintale, fizice și emoționale. Într-o Românie în care mai mult de o treime din populație prezintă tulburări de somn, 900.000 de persoane sunt afectate de depresie și 1 din 10 copii suferă de o afecțiune respiratorie în timpul somnului, se simte tot mai acut nevoia de sfaturi de la specialiști și soluții eficiente, la îndemână.

Răspundem acestei nevoi împreună, alături de psihologi, psihoterapeuți, instructori de yoga, în Webinarul Live ”Somn odihnitor pentru o viață mai bună – sfaturi de la specialiști”, joi 3 septembrie 2020, între orele 17:30 – 18:30.

Înscrie-te gratuit la Webinar pentru informații esențiale privind importanța somnului pentru sănătate, metode de evaluare a obiceiurilor de somn, mituri și strategii și soluții concrete de îmbunătățire a calității acestuia.

Despre Invitați

Oana Vlah este Psiholog, Consultant certificat în somnul copilului și în curs de certificare în somnul adultului (în cadrul Oxford University), având studii superioare de pediatrie, neurobiologie și medicina somnului. Somnic de Pitic este proiectul inițiat de Oana, prin care oferă sfaturi personalizate familiilor care visează la nopți liniștite și zile pline de energie. Prin pachetele online de pe Somnic de Pitic, ajută multe familii să aibă un somn înalt calitativ, iar pe cei mici să aibă o dezvoltare armonioasă, bucurându-se de beneficiile unui somn sănătos.

În cadrul Webinarului ”Somn odihnitor pentru o viață mai bună – sfaturi de la specialiști”, Oana Vlah va vorbi despre importanța somnului pentru sănătate și stare de bine, metode de evaluare a obiceiurilor de somn, tehnici și soluții care funcționează, pentru o mai bună igienă a somnului și recomandări pentru părinți, pentru un somn liniștit pentru cei mari și cei mici.

Alexandru Bușilă este psiholog și psihoterapeut. Este inițiatorul Cortului Terapeutic, un proiect de responsabilizare și informare socială despre importanța psihoterapiei, care se desfășoară, an de an, în Vama Veche.

Cortul Terapeutic este locul ideal pentru a afla despre rolul psihoterapiei pentru o stare de bine și o viață sănătoasă. Când nu este pe plaja din Vamă pentru proiectul său de suflet, susține numeroase workshop-uri, webinarii și întâlniri dedicate management-ului emoțiilor, organizare eficientă și productivitate în echipă, precum și de psihoterapie cognitiv-comportamentală.

Mădălina Bozeanu este instructor acreditat de Hatha Yoga in India, facilitator de Constelații Sistemice și facilitator TRE în formare. Clasele cu ea sunt despre a fi aici și acum, în armonie în propriul corp, despre conștientizarea emoțiilor și mai ales despre integrarea lor înspre vindecare personală. Mădălina lucrează prin tehnici psihosomatice, în care îmbină filosofia yoga cu metode contemporane de reglare corp-minte-suflet. În cadrul Webinarului ”Somn odihnitor pentru o viață mai bună – sfaturi de la specialiști”, Mădălina va pune accent pe tehnici de respirație, mișcare și embodiment care ajută în gestionarea anxietății și a calității somnului.

Anamaria Pirea este antreprenor, nutriționist și fondatorul start-up-ului Hug Me Blanket, pionier în domeniul păturilor ponderate. Povestea Hug Me Blanket este bogată în luni de studiu și cercetare, combinații de materiale, un curs de antreprenoriat, o finanțare România Start-up Plus și mult curaj și dedicare. Păturile ponderate reprezintă o abordare unică în România, non-farmacologică și un instrument complementar în tratarea insomniilor, depresiei, anxietății, afecțiunilor din spectrul autismului, ADHD și tulburărilor de procesare senzorială.

Webinarul ”Somn odihnitor pentru o viață mai bună – sfaturi de la specialiști” este realizat în parteneriat cu Hug Me Blanket, un start-up 100% românesc, care revoluționează calitatea somnului românilor prin realizarea manuală a primelor pături ponderate din țară. Păturile ponderate sunt o soluție inovatoare, non-farmacologică și un instrument complementar în tratarea insomniilor, depresiei, anxietății, afecțiunilor din spectrul autismului, ADHD și tulburărilor de procesare senzorială.

Completează formularul pentru noutăți privind detaliile desfășurării Webinarului ”Somn odihnitor pentru o viață mai bună – sfaturi de la specialiști”.

Varsta:
13-1819-2425-3435-4445-5455-6565+